Több mint ezer nővel bújt ágyba a Playboy atyja

modell Playboy házasság Hugh Hefner Casanova szerelem Crystal Harris nőcsábász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kitálalt Hugh Hefner. A nyuszis magazin alapítója bevallotta, hogy több mint ezer nőt sikerült már elcsábítania. Casanovát azért még nem körözi le, de így is óriási teljesítmény!

Mindenki cipeli a hátán egykori románcait. Hugh Hefner szerelmes története azonban finoman fogalmazva is vaskos. A 86 éves Playboy-alapító egy interjúban beismerte: rengeteg nővel feküdt le, nem is tudja megszámolni pontosan, de ezer körül lehet - írja az Esquire magazin.

 AFP
AFP

Hugh Hefner és Crystal Harris

A mogul gyorsan hozzátette: amikor nős volt, nem lépett félre. Amint azonban szétment a kapcsolat, jócskán bepótolta a "lemaradást." A szórakozásnak azonban úgy tűnik, megint vége: a nőcsábász ugyanis ismét házas, immáron harmadjára. Decemberben vette el a 26 éves modellt, Crystal Harrist. Hefner pajkosan megjegyezte: mostani arájának tartogatta a legjobb formáját. Ennyi csajozás után azért ezt már nehezen hisszük el neki!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Börtönbe kerülhet Hugh Hefner fiahttp://www.life.hu/legykepben/20120229-bortonbe-kerulhet-hugh-hefner-fia.htmlMegsüketült a potencianövelőtől Hugh Hefnerhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110620-megsuketult-a-potencianovelotol-hugh-hefner.htmlElfelejtette saját esküvőjét egy vőlegényhttp://www.life.hu/szeress/20130322-egy-kinai-ferfi-elfelejtett-elmenni-a-sajat-eskuvojere.htmlA nők 30, a férfiak 34 évesen a legvonzóbbakhttp://www.life.hu/szeress/20130322-a-nok-30-a-ferfiak-34-evesen-a-legvonzobbak.htmlTornóczky Anita megmenti házasságáthttp://www.life.hu/szeress/20130321-tornoczky-anita-musorvezeto-cafolta-hogy-valik-ferjetol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.