Homeland színész szerelem Timothée Chalamet randi Madonna Lourdes Leon énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi tini lett Madonna lánya, Lourdes. El is kezdett randizni a Homeland - A belső ellenség sztárjával, Timothée Chalamettel. Ha a mama vérmérsékletét örökölte, akkor a popdíva felkötheti az alsóneműjét.

Madonna legidősebb gyermeke, a 16 éves Lourdes Leon pasizni kezdett. A kiszemelt pedig nem más, mint a kölyökképű tinisztár, Timothée Chalamet. Édesek együtt, nem?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lourdes és Timothée

A Homeland - A belső ellenség sztárja és a pop királynőjének lánya még a New York-i gimiben ismerték meg egymást. Az előkelő LaGuardia zenei és művészeti iskolában Lourdes jövőre, míg a srác idén érettségizik. Madonna egyébként bevallotta, túl engedékeny a lányával. Vajon mit szól ehhez a szerelmi románchoz?

Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc, vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!



Óriásira duzzadt Madonna vagyonahttp://www.life.hu/szorakozz/20130328-madonna-ma-egy-billio-dollart-er-a-piacon-tavaly-o.htmlFogatlan lett Madonna!http://www.life.hu/legykepben/20130328-felelmetes-fotok-fogatlan-sztarokrol.htmlÍgy fest Madonna cserkészegyenruhábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130318-madonna-enkesno-popsztar-cserkeszegyenruhaban-szolalt-fol-a-melegekkel-szembeni-kirekesztes.htmlCiki képet posztolt magáról Madonnahttp://www.life.hu/legytrendi/20130214-madonna-enekesno-logo-fenekerol-posztolt-egy-kepet-a-nepszeru-kepmegoszto.htmlMadonna piásan mutogatta melleithttp://www.life.hu/szorakozz/20130211-madonna-popkiralyno-csatlakozott-egy-kepmegoszto-oldalhoz-ahol-mellei-kerultek-eloterbe.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.