házasság Király Péter Éjjel-nappal Budapest titok szerelem Kovács Bettina Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kimondja a boldogító igent Király Péter és Kovács Bettina Dóra, az Éjjel-nappal Budapest Gáborja és Zsófija. A fiatalok már a sorozat előtt egy párt alkottak, de a műsor sikere miatt titkolták szerelmüket.

Lebukott a szerelmespár: Király Péter, aki az RTL Klub Éjjel-nappal Budapest című műsorában az autószerelő Gábort alakítja, a való életben Kovács Bettina Dóra, ismertebb nevén Zsófi szerelme. Míg a szépség a sorozatban sokáig Kristófért volt oda, a valóságban kiegyensúlyozott párkapcsolatban él a sorozat mackós autószerelőjével, Gáborral. Sőt, most egy új szintre lépnek: összeházasodnak. Ezt azonban titkolják.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Péter és Dóra

A Bors szerint valószínűleg a sorozat készítőinek kérésére nem árulták el szerelmüket. Ezt bizonyítja, hogy a produkció a bulvárlap megkeresésére csak annyit közölt, hogy nem akarnak az ügyben nyilatkozni. Nem így tett a pár egyik közeli barátja. "Nagy a szerelem köztük. Peti nemrég kérte meg Dóri kezét, aki boldogan igent mondott" - mesélte a barát, aki azt is elárulta, a fiatalok jól kezelik, hogy párjuk a sorozatban mást szeret.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.