párkapcsolat szex szerelem grafológia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Flóra és kolléganője arra kíváncsiak, hogy valóban jobban hurkolják-e a g betűt az igazán jó szeretők. Csak nem az egyik munkatársuk írását elemezték ebédszünetben? Filó Melinda, a Life.hu grafológus szakértője elárulja, hogy mire kell figyelni a kiszemelt pasi kézírásának vizsgálatakor.

"Kedves Melinda!

A kollégáimmal beszélgettünk a kézírás változásáról, amikor egyikük azt mondta, hogy aki nagy, hurkos g vagy y betűket ír, az valószínűleg szenvedélyes, jó szerető. Igaz ez az állítás? Milyen összefüggés van a betűk hurkolása és a szexualitás között?

Köszönettel,

Flóra"

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Kedves Flóra!

Igen, részben igaz, amit a kollégád állított - némi pontosítással: az alsó hurkok az ösztönélettel kapcsolatosak, amibe a szexualitás is beletartozik, viszont nem csak ezeket a hurkokat vizsgáljuk, ha fel szeretnénk tárni egy személy szexualitását.

Egy jel nem jel - szoktuk mondani -, mindig az egész írásképet kell figyelni. Nem mindegy, hogy az a nagy hurok egy gyors, tempós vagy lassú, nehézkes írásban látható-e. Ezen kívül az írás nyomatéka és a hurkok formája is hordoz információt. Figyelni kell, mennyire túlzóak és eltérőek a hurkok a többi írásjellemzőhöz képest.

A szenvedélyességet természetesen kiválóan megmutatja az írás, de a "jó szerető" az ugye mindenkinek mást jelent.

Üdv,

Filó Melinda



Érdekel a grafológia? Esetleg az írásképek és a szexualitás közti kapcsolat? Akkor ajánljuk figyelmedbe egyik korábbi cikkünket:
Amilyen a G betűd, olyan vagy az ágyban!



Tedd fel kérdéseidet a szakerto@life.hu címen! Kérdéseddel együtt azt is írd meg, hogy a Life.hu melyik szakértőjétől szeretnél választ kapni. Ezt követően hamarosan megjelenik a cikk, amely segítséget nyújthat számodra.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!

Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc, vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!



"Minden kifolyik belőlem" - Olvasói ondógondok (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130314-sperma-problemak-terhesseg-es-az-ondo-ize-gyori-szilvia-szakerto.htmlZsírátültetés - Így kerülhet a térded az arcodbahttp://www.life.hu/szepulj/20130314-sajat-zsir-feltoltesevel-vegzett-plasztikai-beavatkozasok-dr-molnar-miklos-szakerto.htmlArccsipkedéssel a plasztika ellen? - a szakértő válaszolhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130314-arccsipkaedes-es-arcterapia-ami-valojaban-haszontalan-dr-kaszab-csilla-szakerto.htmlLopd el Charlize Theron Oscar-díjas sminkjét!http://www.life.hu/szepulj/20130314-charlize-theron-oscargalas-tavaszi-sminktippje-ude-konnyed-legies-gaspar-viki.htmlA bálnaformám miatt nem szexel velem?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130313-szex-a-terhesseg-hetedik-honapjaban-terhesszex-gyori-szilvia-szakerto-valaszol.htmlÍgy védd magad a gonosz elektronoktólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130312-elektroszmog-elektromos-keszulekek-korulottunk-benke-rita-szakerto-valaszol.htmlÍgy lesz magabiztos a mosolyodhttp://www.life.hu/szepulj/20130308-dr-budai-zsolt-szakerto-tanacsaival-garantalt-a-magabiztos-szebb-mosoly.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.