szingli fiatalság Chris Brown Karrueche Tran szerelem Rihanna szakítás születésnap énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakított Chris Brown és Rihanna. A zenész az énekesnőt okolja, amiért állandóan turnézik. Közben Chris egyik exbarátnőjével vigasztalódott a születésnapi partiján.

Lassan már követni sem lehet Chris Brown és Rihanna kapcsolatát. A páros most ismét szétment. Ezt maga Chris vallotta be egy ausztrál rádióműsorban. Úgy fogalmazott: "Mindig szeretni fogom Rihannát, de nem lehet a feleségem ilyen fiatalon."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Rihanna és Chris Brown februárban - itt még boldognak tűnnek

Az énekesnő egyébként nemrég töltötte be 25. életévét, vagyis egy évvel idősebb Chrisnél. Állítólag Rihanna miatt fuccsolt be a kapcsolat, aki folyamatosan turnézik, így elhanyagolta kedvesét. Pedig februárban még arról szóltak a hírek, hogy a két szerelmes eljegyezte egymást. Chris azonban nem búsult sokat. Amíg Rihanna New Yorkban lépett fel, addig ő a 24. születésnapját ünnepelte a barátaival. Micsoda véletlen, hogy köztük volt egykori barátnője, Karrueche Tran is, akivel egy évig járt, mielőtt Rihannával megint összejött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.