esküvő házasság szingli LifeNight menyasszony vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
7 millió forintnak megfelelő összeget költött el álomesküvőjére, miközben a vőlegénynek még se híre, se hamva.

A legapróbb részletig mindent megtervezett a 27 éves Clare Foster az esküvőjére. Kezdve a menyasszonyi ruhánál, a templomi esküvőn át az egzotikus nászútig minden készen áll már a nagy napra, egyetlen fontos dolgot kivéve: nincs még meg a vőlegény! Állítása szerint az egész négy éve kezdődött, amikor megpillantotta álmai esküvői ruháját. Nem gondolkodott, azonnal megvette magának a több százezer forintot érő csodát.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock


"A legjobb barátnőm azt mondta, őrült vagyok. Teljesen ledöbbent, hogy ennyi pénzt kidobtam egy múló hóbortra. Édesanyám sem volt lenyűgözve. Azt kérdezte, honnan tudom, hogy férjhez megyek?" - meséli a lány a The Sun magazinnak. Clare állítása szerint nem veszi magára barátai piszkálódását sem. Úgy gondolja, csak irigykednek rá amiatt, hogy ilyen előrelátó. "Igen, talán furcsa vagyok, de azt hiszem, a legtöbb szingli nőnek is világos elképzelése van az esküvőjéről, akár elismerik, akár nem. Nem én vagyok az egyetlen lány egy álomesküvővel. És mi olyan rossz abban, hogy boldogan élünk, amíg...?" - vélekedik a fiatal lány.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!

Exe miatt fújta le az esküvőjét Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/szeress/20130502-jennifer-aniston-szineszno-volt-kedvese-brad-pitt-miatt-halasztotta-el.htmlElfelejtette saját esküvőjét egy vőlegényhttp://www.life.hu/szeress/20130322-egy-kinai-ferfi-elfelejtett-elmenni-a-sajat-eskuvojere.htmlLefújta az esküvőt Orosz Barbarahttp://www.life.hu/szeress/20130302-orosz-barbara-magyar-musorvezeto-szakitott-volegenyevel.htmlIlyen volt Robbie Williams esküvőjehttp://www.life.hu/szeress/20130301-robbie-williams-enekes-eskuvoje.htmlÁprilisi esküvőjére keres vőlegényt az arahttp://www.life.hu/szeress/20130226-kozossegi-oldalon-keres-volegenyt-aprilisi-eskuvojehez-az-angol-sam-young.htmlEsküvő Disney-módrahttp://www.life.hu/szeress/20130215-disney-eskuvo-a-kis-hableany-borebe-bujva-mondta-ki-parjanak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.