PayPal szerelem Elon Musk randi Alex Rodriguez Cameron Diaz autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cameron Diaz egyre szorosabbra fűzi a viszonyt a multimilliomos Elon Muskkal. A színésznő és a PayPal alapítója feltűnően sokat vannak együtt az utóbbi hónapokban - tudósít a US Report.

Szerelembe esett Cameron Diaz? A hollywoodi színésznő néhány hónapja a dúsgazdag, 41 éves dél-afrikai üzletemberrel, Elon Muskkal randizgat. A szőkeség az év elején találkozott a PayPal alapítójával, amikor vett egy autót a Tesla Motorstól, amelynek a férfi a vezérigazgatója.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Elon Musk és Cameron Diaz

A kocsibiznisz után tartották a kapcsolatot és Elon rendszeresen meglátogatta Cameront Los Angeles-i házában. A színésznő 2011 szeptembere óta élt szingli életet, miután szakított a New York Yankees baseballsztárjával, Alex Rodriguezzel. A hollywoodi híresség csak diplomatikusan nyilatkozott eddig az ügyben. Azt mondta: nagy rajongója Elonnak. A férfi egyébként már túl van két házasságon és váláson.

A sminkelt rockerekre bukik Cameron Diazhttp://www.life.hu/szeress/20130327-cameron-diaz-szineszno-a-hosszu-haju-sminkelt-rockereket-szerette-tinikent.htmlBrutálisan kigyúrta magát Cameron Diazhttp://www.life.hu/szepulj/20130314-cameron-diaz-szineszno-hatalmas-bicepszet-novesztett-uj-filmje-kedveert.htmlCameron Diaz félmeztelenül és bugyi nélkül pózolhttp://www.life.hu/szepulj/20130227-cameron-diaz-szineszno-felmeztelenul-es-bugyi-nelkul-pozol-egy-orosz.htmlÍgy néz ki Cameron Diaz smink nélkülhttp://www.life.hu/szepulj/20130115-cameron-diaz-szinesznot-smink-nelkul-fotoztak-a-fitneszedzese-utan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.