házasság online válás társkeresés tartós párkapcsolat LifeNight internet ismerkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb kutatások szerint azok a házaspárok, akiknek románca az interneten kezdődött, sokkal tartósabb és boldogabb viszonyra számíthatnak.

Az internetes társkeresőké a jövő? Aki hosszú távra tervez, azoknak biztosan. A Chicagói Egyetem által végzett felmérés szerint azoknak a pároknak, akik online találkoztak először egymással, nemcsak a házasságuk tart hosszabb ideig, hanem sokkal boldogabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érzik kapcsolatukat.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A tudósok a 2005 és 2012 között köttetett házasságok alakulását vizsgálták meg. Kiderült, hogy azoknál a pároknál, akik személyesen találkoztak egymással először, a házasságok 7,6%-a válással végződött, míg az interneten kezdődő románcoknak mindössze csak 6%-a.

Ha az online ismerkedés mégsem fekszik neked, akkor sem érdemes elkeseredned. A kutatás szerint a boldog párkapcsolatok már az iskola padjaiban is elkezdődhetnek: azok, akik együtt nőttek fel vagy együtt estek át a fontosabb életeseményeken, sokkal boldogabbak lehetnek együtt akár hosszabb távon, mint akik bárokban, vakrandikon vagy munkahelyen találkoztak egymással. Továbbá érdemes körbekérdezni a családban és a baráti körben is, hátha ismernek valaki hozzád valót. A tanulmány szerint ugyanis így 27%-kal nagyobb valószínűséggel találkozhatsz valaki igazán neked valóval!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Szuperhajlékony tornász az internet új kedvencehttp://www.life.hu/szorakozz/20130510-boyanka-angelova-egy-hajlekony-bolgar-tornaszlany-az-internet-uj-sztarja.htmlPiszkos tánc - új őrület az internetenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130429-egy-forron-salsazo-paros-az-internet-uj-sztarja.htmlInterneten pasizik Bálint Antóniahttp://www.life.hu/legykepben/20130122-balint-antonia-magyar-szepsegkiralyno-az-interneten-ismerkedik.html800 ezerért árulja magát az interneten a magyar celeblányhttp://www.life.hu/legykepben/20120907-eden-szandra-a-neten-arulja-magat-800-ezer-forintot-ker.htmlVajon kire hasonlít? Máris az internet sztárja Majka és Dundika kisfia, Mariánhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120802-friss-foto-majka-es-dundika-gyerekerol.htmlBesegít az állam a társkeresésbehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130411-parvalaszto-programot-indit-a-kormany-hogy-az-egyetemistak-parkereseset-segitsek.htmlVakrandi - Látássérült fiatalok netes társkeresésehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120622-vakrandi-latasserult-fiatalok-netes-tarskeresese.htmlDr. Csernus: Társkeresés - Aki keres, az nem találhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120517-dr-csernus-tarskereses-aki-keres-az-nem-talal.htmlAz internetes társkeresés buktatóihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20101202-ne-dolj-be-akarkinek-az-internetes-tarskereses-buktatoi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.