Levágta férje péniszét, hogy mentse a házasságát

pénisz Kína házasság vécé levágás olló szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizarr módon mutatta ki Kínában egy nő, hogy mennyire szereti a férjét. Az asszony azért, hogy megőrizze házasságát, levágta a férfi nemi szervét.

Han, a kínai férj egy reggel éles fájdalomra ébredt. Rá kellett eszmélnie, hogy felesége levágta a péniszét. A rendőrség és a mentők tíz perccel később értek ki, a férfi akkor már a padlón feküdt ájultan. Az asszonyka fegyvere egy 20 centiméter hosszú olló volt - írja a Shanghaiist.com.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Az orvosok azt mondták, vissza lehet varrni férfiasságát, de nyolc órán belül kell cselekedni. A pasi ekkor kérdően feleségére nézett, aki elárulta, hogy ő bizony lehúzta azt a vécén. Két nappal az eset után a férj azt mondta, a történtek ellenére szent a béke, és szeretik egymást. (Csak már nem lesz mivel kifejezni ezt a szeretetet...) A feleség később bevallotta, azért esett neki férje szerszámának, mert félt, hogy párja elhagyná. Korábban ugyanis erre utalt a férj. A nő hallott egy történetet a szomszédoktól is, ami megrémítette. Egy elvárt párról szólt, ahol a közös gyereket a későbbi mostohaanya bántalmazta. A nő mindenképp el akarta kerülni, hogy férje újranősüljön, így inkább nyisszantott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.