Hujber Ferenc színész sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten robbant a hír, hogy válik Hujber Ferenc és felesége. A színész már akkor elárulta, hogy eddig is nyitott házasságban éltek. Most pedig azt is elmondta, hogy valójában miért döntöttek a válás mellett.

A színész az RTL Klub Fókusz című műsorában beszélt arról, miért is érezték fontosnak, hogy beadják a válási keresetet. Szavaiból kiderül, hogy nem a nyitott házasság okozott számukra problémát, hanem a sok külső ítélet, melyek szerint az ő frigyük- épp a nyitottsága miatt- nem is valódi házasság. Ezért döntöttek úgy, hogy beadják a válókeresetet. Az azonban egyátalán nem egyértelmű, hogy valóban el is szakadnak egymástól, mint ahogyan ennek ellenkezőjére utal, hogy a múlt héten kéz a kézben, turbékolva jelentek meg a VIVA Cometen.

Nézd meg a Fókusz riportját, benne Hujber Ferenc vallomását itt:


A hét szexpóza: szexelj a falnál! (18+)http://www.life.hu/szeress/20130618-lifenight-a-het-szexpoza-szexelj-a-falnal-18.htmlDepressziót okozhat az egyéjszakás kaland?http://www.life.hu/szeress/20130618-lifenight-depressziot-szorongast-elegedetlenseget-okozhat-az-egyejszakas-szexualis-kaland-egy.htmlImádja egymást az RTL Klub táncospárjahttp://www.life.hu/szeress/20130618-toth-gabi-enekesno-az-xfaktor-uj-mentora-es-marko-robi.htmlLevágta férje péniszét, hogy mentse a házasságáthttp://www.life.hu/szeress/20130618-egy-kinai-no-levagta-ferje-nemi-szervet-hogy-megmentse-hazassagat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.