Mozdulatlanul feküdtem és tajtékos orgazmust éltem át (18+)

Forrás: Thinkstock -
hipnózis gyengédség lélek párkapcsolat szex vágy szexualitás élvezet orgazmus gyönyör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, igaz, hogy minden agyban dől el. Az is, hogyan, mikor és milyen körülmények között érkezik az eget rengető gyönyör. Orgazmus hipnózisban? Létezik. A Life.hu-n egy éve ez volt a kedvenc cikketek.

A hipnózis mentőöv lehet a szexuális zavarokkal küzdő emberek számára, mert előfordulhatnak olyan lelki sérülések, elakadások, amelyeket a tudatalattiból csakis óvatos terápiával, gyengéd hipnózistechnikával lehet előcsalogatni.

Forrás: Thinkstock

Marton Ildikó hipnózisterapeuta páciense: Anna

"A hipnózis alapvető segítség lehet olyan emberek számára, akiket szexuálisan megaláztak, molesztáltak, esetleg megerőszakolták őket. A gyerekkor sérülései is remekül feldolgozhatók a hipnózis segítségével" - mondja a szakértő.

"Az egyik páciensem, Anna a 40-es éveiben járt, amikor végre segítséget kért tőlem. Kiderült, nincs különösebb problémája a szexszel, csak épp az ejakulálás pillanata, az ondó visszataszító számára. A férje mellett, aki szex közben természetes módon ejakulált, olyan szeretőt keresett magának, akivel az együttlét minden mozzanatát élvezhette az ejakuláció taszító élménye nélkül.

A hipnózis alatt kiderült, hogy amikor még egészen kicsi gyerek volt, a testvérével belopóztak a szüleik hálószobájába, és feltúrták az ágyat. A szülők sajnos nem voltak túl gondosak, és a gyerekek megtalálták az éjjeli szex nyomait az ágyban, többek között a spermával teli óvszert is. A használt óvszer szaga és az azt kísérő undor égett bele mélyen a páciens lelkébe, és akadályozta meg abban, hogy párjával élvezhesse a szex teljességét."

Marton Ildikó hipnózisterapeuta páciense: Margó

"Margónak komoly gondjai voltak a szexszel, nem tudta elengedni magát az ágyban. A hipnózisban képes volt felidézni a probléma okát.

Kiderült, hogy egy alkalommal a szülei a nagymamára bízták, aki a felügyeletet továbbpasszolta a nagybácsinak, aki kihasználta a lehetőséget, és az akkor alig hároméves kislányt szexuálisan inzultálta. A bugyijába nyúlt, tapogatta, izgatta a gyereket. Olyan mélyen bevésődött a szégyennel, fájdalommal teli esemény, hogy hipnózis közben Margó többször is felkiáltott: - Érzem, hogy bűzlik a sörtől! Ne, fáj!

Minden érintés, a borosta karcolása, a szagok beépültek Margó emlékei közé, és megakadályozták abban, hogy felnőttkorban átadja magát a szexuális örömöknek."

Szakértőnk úgy látja, hogy a hipnózis nemcsak arra jó, hogy oldja a különböző szexuális problémákat, de intenzívebbé teheti az erotikát is. "Segédeszközök nélkül, akár akkor is, ha nincs partnere valakinek, a hipnózis segítségével képesek vagyunk érzéki körülményeket, hátteret varázsolni az önkielégítéshez. Ráadásul a csúcsra érhetünk úgy is, hogy egy mozdulatot sem teszünk érte, mert az agyunk mindent megteremt az orgazmus eléréséhez. A hipnotikus utazás alatt ugyanis érzékszerveink még érzékenyebbek, és nagyon erős ingerekkel kényeztethetjük magunkat. Ehhez azonban érdemes elsajátítani egy egyszerű technikát, az önhipnózist."

Forrás: Thinkstock

Bea 32, irodavezető

"Eszembe se jutott, hogy az erotikában is ilyen klasszul alkalmazható a hipnózis. Nekem a stresszoldáshoz volt szükségem a technikára, mert akkoriban sok feszültség volt a kapcsolatomban, a munkahelyen, és úgy éreztem, hogy a meditálás nem segít. Mélyebbre kellett nyúlnom ahhoz, hogy oldani tudjam a mindennapos görcsöket, így találtam rá az önhipnózisra.

Egy alkalommal egyedül voltam otthon, nem volt túl jó kedvem, lazításra vágytam. Gyújtottam pár gyertyát, és a tanult módon egyre mélyebbre merültem: vízre, illatokra vágytam, és arra, hogy megint szexinek, vonzó nőnek érezhessem magam. A hipnotikus utazás alatt élveztem nőiségem minden ajándékát, éreztem, hogy az agyam által megteremtett szellő cirógatja a bőrömet, a tenger nyaldossa a combomat. Éreztem a víz sós illatát, azt is, ahogy a nap süti a bőrömet. Minden porcikámmal átéltem, hogy nő vagyok, szép vagyok, szerethető vagyok. Azt nem állítom, hogy sose érzett gyönyörben csúcsosodott ki a dolog, de mégis: intenzív, hosszúra nyúló, fantasztikus orgazmust éltem át életemben először úgy, hogy se pasira, se a kezemre nem volt szükség.

Azóta rendszeresen gyakorlom a hipnózisos erotikát. Sőt egy alkalommal az új páromat is beavattam mindebbe úgy, hogy megfigyelte, mi történik velem. Máskor a hipnózis egy magasabb szintjén szerelmeskedtem a párommal, és fantasztikus érzés volt, hogy minden gátlás feloldódott az ágyban."

Anna 27, tanárnő

"Amikor megismerkedtem az önhipnózissal, nekem először nem a gyönyör elérése volt a cél. Szerettem volna elhinni magamról, hogy a túlsúlyom ellenére is szép és erotikusan vonzó vagyok. Volt ugyanis egy partnerem, aki többször megalázott a külsőm miatt, és ezt szerettem volna oldani. 

A hipnózis alatt a tudatalattiban tárolt képeket hívjuk elő, valóságnak élhetünk meg mindent, amit teremtünk, így lehetek én is gyönyörű, karcsú nő, akiért bomlanak a férfiak. Nem kell félni attól, hogy ébredés után szembesülünk azzal, hogy mindez pusztán játék volt és a valóság kiábrándító. A hipnózisban átélt pozitív események ugyanis erősítik a lelket. Az utazás alatt érzett gyönyör is olyan ajándék, ami emlékezetes élmény marad, hat a teljes szervezetre, és növeli az önbizalmat is. 

Időnként akkor is könnyű hipnózisba viszem magam, ha a párommal szexelek, így egy pillanatra se jut az eszembe, hogy hurkáim vannak, vagy hogy nem annyira feszes a mellem, mint azt szeretném. Teljes, görcsmentes odaadást élhet át a párom és én magam is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.