Megőrült a menyasszony!

2013.07.27. 15:16

Az egész násznép táncra perdült az esküvői szertartás közepén. A menyasszony konkrétan elvesztette a fejét...

2012 egyik legismertebb slágerére tombolt a násznép Észak-Kaliforniában. Minden úgy indult, ahogy az a nagykönyvben meg van írva: a menyasszony édesapja oldalán sétált az oltárhoz a jól ismert Pachelbel kánonra, amikor a dal egyszer csak megállt, és felcsendült Carly Rae Jepsen Call Me Maybe című nótája.

Forrás: Youtube

Ekkor beindult az őrület: először csak az ara ugrált fel-alá. Gyakorlatilag szétrázta a ruháját, de nem igazán izgatta, élvezte a koreográfiát. Majd a koszorúslányok, a vendégek és a vőlegény is csatlakozott. A végén óriási tapsot kapott a pár. Egyre jobban terjednek ezek az esküvői táncra pördülések. Legutóbb például még a papnő is ropta.
A mostani szenzációs videóért kattintsatok ide:

Esküvői flashmob - diákok okoztak meglepetésthttp://www.life.hu/szeress/20130705-eskuvoi-flashmob-diakok-leptek-meg-az-ifju-part.html Szertartás közben flashmobozott a párhttp://www.life.hu/szorakozz/20130627-lifenight-eskuvoi-flashmob-szertartas-kozben-tancolt-az-ifju-par.html Kívánatosabbnak érzik magukat a fáradtakhttp://www.life.hu/szeress/20130703-lifenight-a-kialvatlan-ferfiak-sokkal-nagyobb-esellyel-gondoljak-magukat-szexualis.html Ekkora egy átlagos férfi péniszehttp://www.life.hu/szeress/20130716-lifenight-kiderult-mekkora-egy-atlagos-ferfi-penisze-izgalmi-allapotban.html Szerelmével nyaralt Janza Katahttp://www.life.hu/szeress/20130721-szerelmevel-es-gyermekeivel-nyaral-janza-kata-szineszno.html
Kaliforniaőrületnásznépszertartásflashmobesküvő