Ezért szexelj rejtvényfejtés helyett

agy kutatás LifeNight egészség orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az agy aktivitását lényegesen jobban növeli egy eget rengető orgazmus, mint a keresztrejtvényfejtéssel töltött délután.

Azt már régóta tudjuk, hogy a keresztrejtvények fejtése szórakoztató, ráadásul az agynak is jót tesz. Egy friss kutatás szerint azonban sokkal jobban teszed, ha inkább lepedőt gyűrögetsz helyette. Egy friss kutatásból ugyanis kiderült, az orgazmus növeli a vér áramlását az agy összes területén, amely ezáltal oxigénnel és tápanyagokkal telítődik. "A mentális gyakorlatok növelik az agyi aktivitást, de csak bizonyos lokalizált régiókban. Az orgazmus az egész agyat aktivizálja" - magyarázza a kutatás egyik vezetője, Barry Komisaruk.

Thinkstock
Thinkstock

A kutatás meglehetősen érdekesen zajlott. Az önként jelentkező női pácienseknek egy speciális gépre rákötve kellett a csúcsig repíteniük magukat. Kayt Sukel, aki szintén ott volt a résztvevők között, így kommentálta a történteket: "Ha el szeretnéd hallgattatni még a sokat látott barátaidat is, kezdésnek nagyszerű lesz, ha elmeséled nekik, hogyan utaztál el New Jerseybe és maszturbáltál addig, amíg orgazmusod nem lett egy fMRI gépre rákötve."

Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!



Napi hat orgazmusa volt - a talpábanhttp://www.life.hu/szeress/20130708-napi-hat-orgazmusa-volt-egy-holland-nonek-a-laban-keresztul.htmlPasiorgazmus: mindent tudsz róla? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130627-szex-szerelem-parkapcsolat-4-dolog-amit-biztosan-nem-tudtal.htmlMarie Antoinette orgazmusa (18+)http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130625-tortenelem-szerelem-parkapcsolat-marie-antoinette-es-xvi-lajos-szerelme.htmlAz orgazmus helye: a hüvelykujj (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130530-szex-szerelem-parkapcsolat-az-orgazmus-helye-a-huvelykujj.htmlA színlelt férfiorgazmus trükkjei (18+)http://www.life.hu/szeress/20130513-gyori-szilvia-a-lifehu-szakertoje-lerantja-a-leplet-a-ferfiorgazmusrol.htmlTanuld meg az orgazmust! (18+)http://www.life.hu/szeress/20130402-lifenight-tanuld-meg-az-orgazmust.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.