Rossz tanár színész barátság szerelem Cameron Diaz Jason Segel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két szingli sztár egy előkelő étteremben mutatkozott együtt kettesben, később pedig együtt indultak bevásárolni is.

Romantikus vacsora kettesben és közös vásárlás - pont, mint egy szerelmespár. Cameron Diazt és Jason Segelt nemrég együtt kapták lencsevégre a szemfüles fotósok egy étteremben. A szemtanúk szerint úgy viselkedtek egymással, mintha randin lennének. A turbékoló pár nem sokkal ezután pedig már együtt és ugyanabban az üzletben vásárolt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 40 éves színésznő és a nála hét évvel fiatalabb férfi a Rossz tanár című film forgatásán találkozott egymással először 2011-ben, azóta tart a barátságuk. A szőkeséget év elején még a multimilliomos Elon Muskkal boronálták össze, Jason pedig szintén ez év elején szakított párjával, Michelle Williamsszel. Jelenleg mindketten szinglik. Ki tudja, talán most jött el az ő idejük?

Sztársmink: Ragyogj úgy, mint Cameron Diaz!http://www.life.hu/szepulj/smink/20130612-sztarsmink-ragyogj-ugy-mint-cameron-diaz.htmlCameron Diaz megcsókolta Lady Gaga pasijáthttp://www.life.hu/szeress/20130606-cameron-diaz-szineszno-megcsokolta-lady-gaga-enekeso-baratjat-taylor-kinneyt.htmlÚjból szerelmes Cameron Diaz?http://www.life.hu/szeress/20130531-cameron-diaz-szineszno-honapok-ota-randizgat-elon-muskkal-a-paypal.htmlA sminkelt rockerekre bukik Cameron Diazhttp://www.life.hu/szeress/20130327-cameron-diaz-szineszno-a-hosszu-haju-sminkelt-rockereket-szerette-tinikent.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.