A szökés Wentworth Miller homoszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wentworth Miller egy nyilvánosságra került levelében beszélt szexuális beállítottságáról és a melegek jogairól.

A szökés sorozat sztárjának szexuális beállítottsága már régóta vita tárgyát képezi. Wentworth Miller azonban egy nemrég napvilágra került levelében minden kételyt eloszlatott a kérdést illetően.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 41 éves színész a Szentpétervári Nemzetközi Filmfesztivál igazgatójának írt levelében kedvesen elutasította az ünnepségre való meghívást, majd meg is indokolta, miért nem hajlandó részt venni az eseményen: "Meleg férfiként nyugtalanít az orosz kormány jelenlegi hozzáállása és bánásmódja a meleg férfiakkal és nőkkel" - így szólt a levelében, melyben azt is hozzátette, hogy emiatt képtelen tiszta lelkiismerettel ünnepelni, és egészen addig nem is fog, amíg az ország nem változtat az attitűdjén.
Miller levelét sokan válaszként gondolják az orosz elnök, Vlagyimir Putyin júniusban aláírt, a parlament által megszavazott melegpropaganda terjesztését tiltó törvényére.

Házasodhatnak a melegek Angliában és Walesben ishttp://www.life.hu/legykepben/20130718-torvenyesen-hazasodhatnak-a-melegek-angliaban-es-walesben.htmlMeleg férfiaknak vetkőzött az olimpikonhttp://www.life.hu/szorakozz/20130711-lifenight-louis-smith-brit-tornasz-olimpikon-a-gay-times-cimlapjan.htmlHeteróból meleg pasit faragna egy illuzionistahttp://www.life.hu/tested-lelked/20130419-derren-brown-brit-illuzionista-azt-tervezi-hogy-kovetkezo-showjan-heterobol.htmlBevallotta - meleg a kosaras sztár fiahttp://www.life.hu/szeress/20130403-magic-johnson-egykori-profi-kosarlabda-jatekos-fia-ej-bevallotta-hogy.htmlA meleg légikísérők esete a szado-mazo dívávalhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130327-szeretok-utazok-a-meleg-legikiserok-esete-a-szadomazo-divaval.htmlFelgyújtották a meleg tinédzsert, belehalthttp://www.life.hu/legykepben/20130326-steven-simpson-meleg-tinedzser-belehalt-egesi-seruleseibe-felgyujtottak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.