fotózás szado-mazo Bódi Sylvi korbács szerelem playmate Ken
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Sylvinek ezúttal csak egy műanyag pasi jutott. Közösségi oldalán ugyanis szexi képeken pózol Barbie baba párjával, Kennel.

Sejtelmes maszk mögé bújva, bilinccsel és korbáccsal pózol Bódi Sylvi, aki nemrég 19 éves popsiját mutogatta. A fekete démon a nevéhez is köthető, magyar divatmárka új ruhakollekciójának fotózásán bújt az általa tervezett, extravagáns szado-mazo elemekkel fűszerezett ruhákba - tudta meg a Bors.

facebook/Bódi Sylvi
facebook/Bódi Sylvi

"Bennem van a dög" - ezzel a jelmondattal dobta piacra új kollekcióját a szépség. Sylvi már régebben is számtalan ledér és sokat sejtető képen pózolt tökéletes alakjával. Így nem meglepő, ha ezúttal ismét kihívó ruhákban, pikáns kellékekkel állt a kamera elé. "Nemcsak a ruhák szabása és anyaga tükrözi a személyiségem, hanem a világról alkotott véleményem és nézeteim is olvashatók egy-egy idézet formájában a képeken. Ezért a fotózás kellékeit is ezekhez igazítottuk" - mesélte a lapnak. "Az álarc viselése is az egyik idézetről jutott eszembe, mely arról szól, hogy mindannyian álarcot viselünk, de csak rajtunk múlik, kit engedünk bepillantani mögé" - mondta sejtelmesen Sylvi. A képek alapján a szexi szépség mostanában csak Barbie baba párjával, Kennel próbálkozik, de talán új ruháiban végre megtalálja álmai férfiját.

Bódi Sylvi estélyiben, egy hintán pörögve villantotthttp://www.life.hu/legykepben/20130716-bodi-sylvi-magyar-playmate-estelyi-ruhaban-a-rudon-porogve-villantott.htmlKemény tisztítókúrába kezdett Bódi Sylvihttp://www.life.hu/legykepben/20130529-bodi-sylvi-magyar-szepseg-kemeny-tisztitokuraba-kezdett.htmlFélmeztelenül töltötte május 1-jét Bódi Sylvihttp://www.life.hu/legykepben/20130502-bodi-sylvi-felmeztelenul-toltotte-majus-1et-gardrobot-rendezett.htmlA kifutón is vagánykodik Bódi Sylvihttp://www.life.hu/legykepben/20130426-bodi-sylvi-a-kifuton-egy-vespan-egyensulyozott-a-sugarbird.htmlBódi Sylvi bikinis sellővé változotthttp://www.life.hu/legykepben/20130414-bodi-sylvi-modell-tahitin-nyaral-es-sellokent-uszik-az-oceanban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.