színésznő szex Austin Powers Egyesült Államok LifeNight Heather Graham élvezet Másnaposok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő a WomansHealth magazinnak vallott a szexről és annak élvezetéről.

Heather Graham ma Hollywood egyik ügyeletes szexszimbólumának számít, köszönhetően az általa alakított szerepeknek, mint az Austin Powers vagy épp a Másnaposok. A színésznő nemrég elárulta, hosszú ideig tartott azonosulnia a szeximádattal, mára azonban valóban részévé vált.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Ez a személyiségem egyik aspektusa. A szex része annak, ami vagyok és soká tartott, hogy jól érezzem magam emiatt" - vallotta be a 43 éves sztár a WomansHealth hasábjain. Hozzátette, nem tudta, jó vagy rossz, ha olyan emberré válik, aki meri élvezni a szexet és sokáig tartott elfogadnia a tényt, hogy a filmesek szerint ő bizony a 'csinos lány' kategóriába tartozik.

Tragikus múltjáról vallott a szexszimbólumhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130909-marianne-faithfull-brit-enekesno-edesanyjat-megeroszakoltak-a-masodik-vilaghaboru-alatt.htmlSzexszimbólum lett Kate Uptonhttp://www.life.hu/szepulj/20130904-kate-upton-a-sports-illustrated-modellje-mint-marilyn-monroe-kerult.html56 évesen is bombázó a szexszimbólumhttp://www.life.hu/szepulj/20130801-lifenight-bo-derek-a-nyolcvanas-evek-szexszimboluma-a-bombano-szinesznoje.htmlÍgy lett szexszimbólum a szende lánybólhttp://www.life.hu/life/galeria/20130619-fotokon-akkor-es-most-nicole-kidman-szineszno-az-orak-moulin.htmlMinden idők legnagyobb nőcsábászai - Szexszimbólumok a színpadrólhttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20120201-minden-idok-legnagyobb-nocsabaszai-szexszimbolumok-a-szinpadrol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.