Nem jön be a dominajelmez Norbinak

TV2 Hal a tortán szex domina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Hal a tortánjában Schobert Norbi kellemetlen szexuális élményét elevenítette fel. Előfordult, hogy Rubint Réka túllőtt a célon.

A fitneszguru és felesége mindig is lelkesen és szívesen meséltek szexuális élményeikről, így természetesen Hal a tortán sem múlhatott el az ilyesfajta önvallomások nélkül. Ezúttal Norbi volt az, aki felesége egykori próbálkozását tárta nyilvánosság elé.

Forrás: SuperTV2
Forrás: SuperTV2

Az életmódszakember arról sztorizott, hogy Réka meglepetés gyanánt szexshopban vásárolt dominaszerelésben várta őt és próbálta meg elcsábítani, ám őt ez egy cseppet sem izgatta fel, sőt! "Vett ilyen piros dominacipőt, meg piros, szegecsekkel kivert bikinit, és kijött a fürdőből ebben. Hallod, nálam úgy fél hat lett, úgy megijedtem" - mesélte Norbi.

Kipakolta melleit Kim Kardashian - fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/20131004-kim-kardashian-valosagshowsztar-mereszen-kivagott-ruhaban-mutatta-meg-melleit.htmlLáthatták a soroksári gyilkosthttp://www.life.hu/legykepben/20131004-hajlektalanok-lathattak-a-soroksaron-meggyilkolt-no-gyilkosat.htmlVV Cristofel véresre verte barátnőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20131004-vv-cristofel-egykori-villalako-veresre-verte-menyasszonyat-vivient-aki-korhazba.htmlAlbert Györgyit sokáig siratta kedvesehttp://www.life.hu/szeress/20131003-albert-gyorgyi-ujsagirot-nehezen-tudta-elengedni-kedvese-galsai-daniel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.