Bon Jovi oltár elé állt egy rajongójával

Las Vegas rajongó Jon Bon Jovi menyasszony kíséret oltár kápolna álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész ezzel valóra váltotta a menyasszony legnagyobb álmát.

Mit szólnátok, ha a világ egyik legnagyobb rock-sztárja kísérne el benneteket az oltárig? Egy ausztrál rajongónak valóra vált hőn áhított álma: Jon Bon Jovi oldalán sétált az oltárhoz egy Las Vegasi-i kápolnában.

Forrás: Twitter/Bon Jovi
Forrás: Twitter/Bon Jovi

Bon Jovi és a menyasszony

Branka Delic nemzetközi kampányt indított két hónappal ezelőtt, hogy meggyőzze a legendás zenészt, tartson vele az esküvőjén. Létrehozott egy Facebook-oldalt ezzel a címmel: "Bon Jovi, elkísérsz az oltárig?" Bár a cél az 5000 like gyűjtése volt, nem jött össze még a fele sem. Ennek ellenére az akcióra felfigyelt Bon Jovi, aki éppen Vegasban volt azon a hétvégén - írja a Hello Magazin. A sztár nagyon gáláns volt, limuzint küldött a lányért, ami elvitte őt a kápolnához, majd ő is megérkezett. A menyasszony öröme határtalan volt, de elmondása szerint nem akarta lesírni a sminkjét. A szertartás helyszíne egyébként szép emlékeket idézett vissza a zenészben, hiszen feleségét, Dorotheát ugyanezen a helyen vette el 1989-ben. Micsoda véletlenek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.