Zavaráról mesélt Liptai Claudia

csók Bereczki Zoltán TV2 Sztárban sztár Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu megírta, a Sztárban sztár zsűritagját kamerák előtt csókolta meg Bereczki Zoltán. No de mit szólt ehhez Claudia?

Bár a szép műsorvezető igazán bevállalós és pajzán, ha kell, a TV2 kamerái előtt arról beszélt, hogy a színész csókja zavarba hozta. Elárulta, váratlanul érte az, ahogy Zoltán befejezte a dalát és azt is elmondta, mit szól mindehhez a párja.

Liptai Claudia sugárzik a szerelemtőlhttp://www.life.hu/szepulj/20131005-liptai-claudia-musorvezeto-kedvesevel-benjaminnal-erkezett-a-tarsas-jatek-bemutatojara.htmlLiptai Claudia zsűrizi a sztárokathttp://www.life.hu/szorakozz/20130924-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-a-sztar-a-sztarban-cimu.htmlLiptai Claudia nem nudizikhttp://www.life.hu/legykepben/20130922-liptai-claudia-a-tv2-mr-es-mrseben-kijelentette-nem-menne.htmlVégre észhez tér Liptai Claudiahttp://www.life.hu/legykepben/20130918-liptai-claudia-szineszmusorvezeto-visszater-a-joban-rosszban-cimu-sorozatba.htmlKamerák előtt jött zavarba Liptai Claudiahttp://www.life.hu/szeress/20130915-liptai-claudia-musorvezeto-a-tv2-mr-es-mrseben-gesztesi-karoly.htmlLiptai Claudia bocsánatot kért Toncsitólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130912-liptai-claudia-musorvezeto-a-tv2-mokka-cimu-adasaban-kert-bocsanatot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.