sztárpár Ryan Gosling Eva Mendes párkapcsolat színész féltékenység felnőtt szakítás veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valljuk be, elképesztő teher lehet Ryan Goslinggal járni. Nem csoda, ha rányomja a bélyegét egy kapcsolatra, hogy a világon nők milliói tartják a pasidat a legszexisebb férfinak. Ez még egy olyan szexbombát is kihoz a sodrából, mint Eva Mendes. Úgy tűnik, Ryan pedig ráunt a folyamatos hisztire.

Nem egy cikkünkben írtunk már arról, hogy gáz van Gosling és Mendes között, eddig azonban csak remélni mertük, hogy igazak a pletykák. Most azonban úgy tűnik, fellélegezhet a nőtársadalom, Ryan Gosling ugyanis hamarosan szingli lesz - adta hírül a Daily Mail.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Mendes hiába őrületes szexszimbólum, épp olyan 'magabizonytalan' és féltékeny, mint bármely más nő. Kétségbeesését ráadásul csak fokozza, hogy míg ő már negyven körül mozog, és családot szeretne, addig párjának esze ágában sincs gyermeket vállani. Egy korábbi cikkünkben éppen ezért jósoltunk nekik alig egy évet. És lám-lám, igazunk volt.

Eva ráadásul okkal féltékeny a kedvesére, Ryan ugyanis szebbnél szebb színésznőkbe szeret bele a fimvásznon, és általában a valóságban meg is hódítja őket. Mondjuk ők is épp így jöttek össze, ez azért árulkodó jel lehetett volna Eva számára. Így most tart a folyamatos hisztizés, a féltékenykedés, a hívogatás, és a férfi folyamatos ellenőrzése, így nem csoda, hogy Gosling úgy véli, már csak a szentlélek tartja össze ezt a kapcsolatot. Mi persze örülünk neki, hogy újra esélyesek leszünk Mr. Gosling szívére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.