Robert Pattinson hotel Kristen Stewart Kalifornia szerelem Los Angeles éjszaka Alkonyat szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Alkonyat egykori szerelmespárja egy szállodai szobában töltött el egy meghitt éjszakát, ahová velük tartottak kutyáik is.

Úgy tűnik, az idei év a nagy szétválások után a nagy egymásra találások éve lesz. Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones után újabb csúnya szakítás végződik szerelemmel? A legfrissebb hírek szerint Kristen Stewart és Robert Pattinson meg sem állt egy kaliforniai hotelig, hogy együtt tölthessen egy éjszakát - annak ellenére, hogy májusban bejelentették szakításukat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Az egyik kedvenc elbújós hoteljukba léptek le, hogy eltöltsenek együtt néhány éjszakát. Mindketten az éj leple alatt hagyták ott Los Angeles-i otthonukat, Rob pedig magával vitte a kutyákat is. Még nem akarnak összejönni, csak nagyon hiányoztak egymásnak" - mondta egy bennfentes, aki hozzátette, az Alkonyat sztárpárja még mindig szereti egymást és csak Roberten múlik, hogyan tovább.

Összetört szakítása miatt Kylie Minoguehttp://www.life.hu/szeress/20131014-kylie-minogue-ausztral-enekesnovel-szakitott-baratja-andres-velencoso-spanyol-modell.htmlSzakítások a sztárvilágban: 2013 a válások éve?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130912-szerelem-parkapcsolat-szakitas-2013-a-valasok-eve.htmlNagyon megviselte a szakítás a színésznőthttp://www.life.hu/szeress/20130426-helen-flanagan-brit-szineszno-rossz-borben-van-miota-szakitott-focista.htmlÚjabb szakítása kikészítette az énekesnőthttp://www.life.hu/szeress/20130108-taylor-swift-szakitott-harry-stylesszal-one-direction-egyuttes-sztarjaval.htmlVálás után újra együtt Orlando Bloom és Miranda Kerrhttp://www.life.hu/szeress/20131029-orlando-bloom-brit-szinesz-es-miranda-kerr-ausztral-modell-valasuk.htmlJohnny Depp és Kate Moss újra együtthttp://www.life.hu/szorakozz/20131025-johnny-depp-amerikai-szinesz-es-kate-moss-brit-modell-ujra.htmlÚjra együtt Madonna és Sean Pennhttp://www.life.hu/szeress/20130926-madonna-enekesno-es-volt-ferje-a-szinesz-sean-penn-egyutt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.