nemi szerepek nemi élet fűnyírás szex férfi tanulmány Egyesült Államok LifeNight pszichológia házimunka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai felmérés szerint többször bújnak össze a párjukkal azok a férfiak, akik segítenek a ház körüli teendőkben - persze nem mindegy, hogy melyikben.

Sokkal több összebújásban részesülnek azok a férfiak, akik házimunkát végeznek - írja az Americian Social Review. A tanulmány szerint azonban nem mindegy, milyen munkáról van szó: a "férfiasnak" tartott melókért több szex jár, míg a nőiesnek tartott mosogatásért vagy portörlésért kevesebb.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

"A párok szexuális életét egy sor nemileg meghatározott utasítás szabályozza. Ez azt jelenti, hogy azok a férfiak, akik tipikusan fiús házimunkákat végeznek, mint például a fűnyírást, sokkal szerencsésebbnek mondhatják magukat a hálószobában" - írja a tanulmány. Eszerint hiába szeretik a nők, ha a párjuk porszívózik vagy főz helyettük, ha a tudatalattijuk teljesen más véleményen van.

Szextipp: Gyönyör házimunka közben (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130221-szex-szerelem-parkapcsolat-hazias-csabitas.htmlHázimunkaálló körömfestési módszerekhttp://www.life.hu/szepulj/20121008-tartos-koromfestesi-modszerek-lakkozasi-technikak.htmlZsebpénz és házimunka: te fizetnél a gyerekednek, hogy dolgozzon?http://www.life.hu/anyaskodj/20110809-zsebpenz-es-hazimunka-te-fizetnel-a-gyerekednek-hogy-dolgozzon.htmlÍgy szexelne veled Christian Grey (18+)http://www.life.hu/szeress/20131106-ket-vadito-szextipp-erotikus-regenybol-mert-minden-pasiban-ott-lapul.html5+1 dolog, amitől szexi lesz a pasihttp://www.life.hu/szeress/20131106-5-dolog-amitol-szexi-lesz-a-pasi-kisgyerek-kiskutya-borosta.htmlA hét szexpóza: gyors menet a mosdóban (18+)http://www.life.hu/szeress/20131106-a-het-szexpoza-gyors-menet-a-mosdoban-18.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.