Megvan az X-Faktor első szerelmespárja?

X-Faktor Bozsek Márk Danics Dóra szerelem RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Danics Dóra nem titkolja, Bozsek Márk a döntése előtt, miszerint kiszáll az X-Faktorból, vele beszélte meg a kétségeit és tőle kért tanácsot, hogy mit tegyen. Az énekesnő élő adásban mondta el, hogy versenydalát is Márknak ajánlotta: vajon miért?

Dóra és Márk többször beszéltek arról, hogy nagyon jó barátság van közöttük, mindketten spirituális beállítottságúak, szinte lelki társak. A Life.hu információi szerint azonban a fiatalok között több van barátságnál, és az egykori versenytársak egy párt alkotnak.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

Még több képért kattints ide!

Bár az érintettek nem nyilatkoznak a témában, az After-X nézőinek feltűnhetett, hogy Dórát rettenetesen felkavarja Márk döntése, amelyről így beszélt: "Próbáltam biztatni, hogy ne adja fel, és kicsit még mindig haragszom rá, hogy így döntött. Rossz, hogy már nincs velünk, nincs az öltözőben, nem fogja a kezünket, nem ölel meg minket. A szombati produkciómba is sok érzelmet tettem bele abból a fájdalomból és csalódásból, ami Márk döntése miatt van bennem".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.