Nagy Sanyi Gubik Petra színész összeköltözés naptár találkozás szerelem időpont
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész és párja Gubik Petra előre feljegyzik a naptárukban, mikor tudnak találkozni, mert mindketten nagyon elfoglaltak.

Nagy Sanyi a Reflektor műsorában vallotta be, hogy lubickol a szerelemben és egyre erősebb a kapcsolata Petrával, aki nemrég a Sugarloaf énekesnőjeként debütált.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Nagyon nagyon boldog vagyok. Minden szinten helyére került az életem" – mesélte a szerelmes színész, aki két hónapja alkot egy párt Petrával. „Hosszútávon egyikünk sincs ellene az összeköltözésnek, de mindennek megvan az ideje" - magyarázta Sanyi, aki folyamatos szervezkedésben van, hogy a szerelemére ugyanannyi ideje jusson, mint a munkára. „Próbáljuk az időnket úgy összeegyeztetni, hogy maradjon idő egymásra. Elővesszük a naptárunkat, ki mikor ér rá és mikor tudunk összefutni" - mesélte a színész.

Cseke Katinka fiatalabb fiút szerethttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20131126-cseke-katinka-a-joban-rosszban-szinesznoje-a-varadi-roma-cafe-tagjaba-varadi-robert-marioba.htmlÁllati pózok nem csak haladóknak (18+)http://www.life.hu/szeress/20120717-szex-szerelem-parkapcsolat-allati-pozok-nem.htmlA bőség zavara: a férfi, aki két nő közt örlődikhttp://www.life.hu/szeress/20131115-nagy-melinda-asztrologus-asztrozofus.htmlKibékült volt szerelmével Lolahttp://www.life.hu/szeress/20131125-lola-enekesno-a-szakitas-utan-barati-kapcsolatot-apol-brasch-bencevel.htmlPasivélemény: "Ezért nem áll fel rendesen" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130416-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-ezert-nem-all-fel-rendesen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.