balhé TV2 Gáspár Győző megcsalás szerető Édes Élet veszekedés Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét kitört a balhé Gáspáréknál. Zsolti bemártotta az öccsét Beánál. Vajon megcsalja feleségét a showman? 

Kis híján tettlegességig fajult a vita a Gáspár családban. Zsolti megpróbálta Beát Győző ellen hangolni, és figyelmeztette, jobban teszi, ha férje körmére néz, ugyanis előfordulhat, hogy a showman félrelép. A konfliktust teljes egészében nem is tudtuk értelmezni, az azonban kiderült, hogy Győző berágott pletykás testvérére.

"Győző napi szinten óránként szokott füllenteni, és azért ordítozik, hogy neki legyen igaza" - summázta a történteket Zsolti, aki egyébként egészen idáig abban a hitben élt, hogy a Rómeó és Júliát Picasso írta.

Így beszél angolul Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/szorakozz/20131114-a-tv2-edes-eleteben-gaspar-gyozo-angolul-probal-beszelni-kulfoldi.htmlGáspár Győző nem szégyellőshttp://www.life.hu/gyogyulj/20131109-a-tv2-edes-eleteben-gaspar-gyozo-kamerak-elott-letolt-nadraggal.htmlGáspár Győző szabadlábon maradhathttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20131002-gaspar-gyozo-mediaszemelyiseg-es-felesege-felfuggeszett-bortonbuntetest-kapott.htmlHihetetlenül lefogyott Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/legykepben/20130822-gaspar-gyozo-magyar-celeb-hihetetlenul-lefogyott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.