Ashton Kutcher házasság Mila Kunis válás Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évvel szakításuk után véget ért az egykori sztárpár hat éven át tartó házassága.

Hivatalosan is kimondták Ashton Kutcher és Demi Moore válását. A hírek szerint az 51 éves színésznő nem kapta meg a korábban kérvényezett házastársi támogatását.

Forrás: AFP

Demi két évvel ezelőtt jelentette be a frigy végét, miután fény derült a nála évtizedekkel fiatalabb férj félrelépésére. Bár akkor „kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva adta be a válópert, felmerült egy bizonyos Sara Lear neve is, akihez a 35 éves színészt több mint baráti kapcsolat fűzte. Akárhogy is volt, Ashton mára maga mögött hagyta a múltat Demivel és boldogan tervezi esküvőjét a szexi Mila Kunisszal.

Alig lehet ráismerni Demi Moore-rahttp://www.life.hu/life/galeria/20131108-fotokon-akkor-es-most-demi-moore-amerikai-szineszno.htmlExpasija apjával kavar Demi Moorehttp://www.life.hu/szeress/20130913-demi-moore-szineszno-korabbi-parja-apjaval-peter-morton-etteremmogullal-randizik.htmlDemi Moore megkopasztja Ashton Kutcherthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130308-demi-moore-csunyan-ki-akarja-fosztani-ashton-kutchert-a-valas.htmlModellből lett filmsztár Ashton Kutcherhttp://www.life.hu/life/galeria/20130122-fotokon-akkor-es-most-ashton-kutcher-szinesz-egykor-modellkedett.htmlPapucs lett Ashton Kutcherhttp://www.life.hu/legykepben/20130130-papucs-lett-ashton-kutcher-szinesz-aki-meg-londonba-is-koveti.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.