Pasivélemény: Teczár Szilárd egy hiteltelen figura

buli Teczár Szilárd fizetős szolgáltatás pasivélemény Egyenlő Bánásmód Hatóság gyűlölet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ország gyűlöli Teczár Szilárdot a fizetős buliért? című cikkünkben Deáki Tímea párterapeutát kérdeztük arról, miként hat majd a fizetős bulizás az elutasítástól és a csalódástól félő fiatalok ismerkedési szokásaira. Akkor a szakértő megnyugtatott minket, az indulatok azonban továbbra is forrnak a témában. A Life.hu a pasivéleményekből szemezgetett. 

Mit érzel, amikor a szórakozóhelyhez érve a hölgyek bemennek melletted, neked azonban sorba kell állnod, és 1000 Ft-ot kell fizetned? Igazságtalannak tartod?

Zoltán, 37, ügyvéd:

"Nem, mert ezt úgy tekintettem, hogy minél több hölgy legyen a szórakozóhelyen, és minél jobban érezhesség magukat a férfiak." 
Forrás: Thinkstock

Kiderült, ilyen praktikus előnyei is voltak a korábbi rendszernek:

Dániel, 30, fotóriporter:

"Miközben sorban állok, láthatom, milyen hölgyek érkeznek a buliba. Ez két dologra jó:

A.) alig várom, hogy bejussak,
B.) meggondolom magam, mert ronda lányokkal nem bulizom együtt."

Felmerült benned valaha, hogy mivel 1000 Ft-ot fizettél a belépésért, a szórakozóhelyen ellenszolgáltatásra vagy jogosult?

Dániel:

"Az olyan helyek, amik belépődíjasok, általában sokkal specifikusabbak, könnyebben meghatározható zeneileg és vendégkörileg is, mint egy koncert. Így elvileg azt fizetem meg, hogy ne érjen váratlan meglepetés."

Mit gondolsz, mi lesz az Egyenlő Bánásmód Hatóság döntését követően? Meg fog változni a nők viselkedése?

Zoltán:

"Nem gondolom. Semmi nem fog változni, de tény, hogy egy igazságtalan állapot lett felszámolva. A mai világban minden nő arra vágyik, hogy teljes mértékben emancipáltnak tekintsük, minden szinten egyenlőnek a férfiakkal. Ha ez így van, akkor jogosan elvárható, hogy az előnyök mellett a hátrányokból is kivegyék a részüket a nők. A skandináv országokban ezért meglincselnék a szórakozóhelyeket."
Forrás: Thinkstock

Deáki Tímea párterapeuta a korábbi cikkben azt sugallja, hogy a férfiak azt gondolnak a nőkről, amit a nők gondolnak saját magukról. Ezen valóban érdemes lenne elgondolkodni.

Tímea:

"Az egy másik kérdés, hogy miért fáj valakinek a nők ingyenes belépési joga, és miért gondolja úgy, hogy ezáltal prostituálódnak. Ez nem ezen, sokkal inkább a nők önmagukról kialakított képén múlik."

Persze nem lehet elmenni szó nélkül Teczár Szilárd személye mellett sem, hiszen sokan nem is a döntésen, hanem az egész ügy mögött álló egyetemistán élcelődnek. Most az is kiderül, miért.

Milán, 27, vállalkozó:

"Biztos vagyok benne, hogy itt nem az 1000 forinttal vagy a mögötte húzódó gondolatmenettel van a baj. Itt arról van szó, hogy Teczár Szilárd egy hiteltelen és támadható figura. Ha egy idősebb, szakmailag valamilyen formában kompetens, jó kiállású férfi állna ki a nőkért, olyan, akiről elhisszük, hogy látott már nőt meztelenül, akkor biztosan mindenki odáig lenne érte. És szívesen kifizetné a belépőt azért, hogy vele bulizhasson."
Egy ország gyűlöli Teczár Szilárdot a fizetős buliért?http://www.life.hu/szeress/20131127-teczar-szilard-es-az-egyenlo-banasmod-hatosag-dontese-nyoman-deaki-timeat-kerdeztuk.htmlA hely, ahol megtanultak szex nélkül élnihttp://www.life.hu/szeress/20131125-japanban-a-ferfiak-megtanultak-szex-nelkul-elni-a-nok-ragaszkodnak-a-szingliseghez.htmlA bőség zavara: a férfi, aki két nő közt örlődikhttp://www.life.hu/szeress/20131115-nagy-melinda-asztrologus-asztrozofus.htmlDívák, akik sosem lesznek már boldogokhttp://www.life.hu/szeress/20131124-jennifer-aniston-justin-theroux-brad-pitt-angelina-jolie-es-britney-spears-a-hazassagrol.htmlTévhitek, melyekkel a pasik ámítják magukathttp://www.life.hu/szeress/20131119-randi-egeszseg-es-csajozasi-tippeket-tanulnak-a-ferfiak-az-eletmodmagazinokbol.htmlPasik, akik pénzért hazudnak a szingliknekhttp://www.life.hu/szeress/20131118-keso-huszasok-korai-harmincasok-a-bulizasrol-szorakozohelyekrol-ferfiakrol-es-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.