Tóth Gabi X-Faktor szexuális fantázia ByTheWay RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor szombati döntőjében Gabi bevallotta, a ByTheWay produkciója közben miről ábrándozott. Hűha! 

A négy fiú egyik produkciója a héten a Christina Aguilera, Lil' Kim, Mya és Pink nevéhez fűződő Lady Marmalade című nóta volt. A szexis Gabi bevallotta, hogy az unalmas előadás közben arra gondol, hogy nézhetnek ki a fiúk női hálóruhában.

Forrás: RTL Klub


"Hát srácok volt már jobb produkciótok is, ezt ti is tudjátok. Ettől függetlenül azon röhögtem közben, hogy eszembe jutott az eredeti klip, amiben a csajok babydollban nyomják. Nah, ha azt bevállaljátok, az nagyon menő lett volna" - nevetett - a vihogásáért már egyszer meaculpázó - Gabi, aki a fantáziájának sem szabott határokat. "Bevallom közben képzelődtem, mert kicsit unatkoztam és elképzeltem a fiúkat babydollban" - tört ki a mentorból az őszinte beismerés.

Tóth Gabi nem apáca vagy matektanárhttp://www.life.hu/legytrendi/20131120-az-rtl-klub-fokuszaban-az-x-faktor-stylistja-es-toth-gabi-a-villantasokrol-beszelt.htmlTóth Gabi elnézést kérthttp://www.life.hu/szorakozz/20131111-toth-gabi-az-rtl-klub-fokuszaban-kert-elnezest-amiert-kinevette.htmlTóth Gabit fárasztja a párbajhttp://www.life.hu/legykepben/20131111-az-rtl-klub-xfaktoraban-ismet-parbajozott-toth-gabi-egyik-mentoraltja.htmlTóth Gabi könnyek között búcsúzotthttp://www.life.hu/legykepben/20131104-toth-gabi-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentora-sirva-bucsuzott-szikora.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.