Hódi Pamela TV2 szex Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig úgy tűnt, hogy az Édes élet "álompárjának" férfitagja, Berki Krisztián bírja kevésbé a szülés utáni szexmentes heteket, ám kiderült, inkább Pamela az, aki alig várja, hogy újra együtt lehessenek.

A TV2 Édes életéből kiderült, hogy Hódi Pamela nagyon is számon tartja, mikor telik le a szülés utáni hat hét, hogy újra szexelhessen párjával.

Forrás: Tv2
Összes ruháját ledobta Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20131128-berki-krisztian-az-edes-elet-sztarja-a-kamerak-elott-meztelenkedett.htmlÚj tetoválást csináltatott Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131126-berki-krisztian-magara-tetovaltatta-kislanya-natasa-zselyke-monogramjat.htmlKamerák előtt akadt ki Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/szorakozz/20131120-berki-krisztian-kiakadt-a-tv2-edes-eletenek-legujabb-mubalhejaban.htmlMegfenyegette Pamela Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/szeress/20131120-a-tv2-edes-elet-cimu-musoraban-hodi-pamela-megfenyegette-berki-krisztiant-hogy-elhagyja.htmlNehezen bírja szex nélkül Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20131118-a-tv2-edes-eletebol-kiderult-hogy-berki-krisztian-nagyon-szexelne.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.