Győző kidobta testvérét a házából

TV2 Gáspár Győző házassági szerződés Édes Élet Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Testvérháborúval" borzolta a kedélyeket Győzike és testvére, Zsolti a TV2 Édes életében. Artikulálatlan óbégatás a konyhában tajtékzó Bea asszonnyal és háborgó családfővel. 

A botrány abból kerekedett, hogy Zsolti - a maga cizellált módján - közölte Győzikével, a szüleik szerint ideje lenne házassági szerződést kötniük, ami nemcsak az anyagi dolgokat, hanem az asszony magatartását is szabályozná. Többek között az is beletartozna, hogy Beának nem lenne szava a háznál.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Előbb az asszony, majd Győző akadt ki azon, hogy Zsolti milyen hangnemet ütött meg az üzenet tolmácsolásakor. A családfő olyannyira felbőszült, hogy kipenderítette testvérét a házból. "Talizunk karácsonykor, boldog új évet" - ordította Bea búcsúzóul. A Gáspár-cirkuszt az alábbi videóban meg is nézheted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.