Kárász Róbert esküvő Vacsora Hal a tortán Mokka magánélet SuperTV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A SuperTV2 Hal a tortánjában faggatták vacsoravendégei Kárász Robit a magánéletéről. A Mokka műsorvezetője szűkszavúan válaszolgatott a - ki tudja miért - kényes kérdésekre. 

A társaság a horgászástól jutott el Robi magánéletéig, ám amíg a pecázás iránti szeretetéről szívesen, addig szerelméről csak vonakodva beszélt - a minap az orra miatt céltáblává vált - Kárász Robi.

A vendégei arra voltak kíváncsiak, hogy a műsorvezető szeretné-e feleségül venni a kedvesét. Ő azonban folyamatosan terelte a témát, csak annyit mondott, hogy nagyon szeretik egymást, és tervezik a jövőt, de nem akarja a nagy nyilvánosság előtt bejelenteni az esküvőt, és azt sem, hogy a ceremónia nyilvános legyen. Horváth Éva szerint megtalálták Robi gyenge pontját: a magánéletét.

Újra terítéken Kárász Róbert orrahttp://www.life.hu/legykepben/20131219-a-tv2-hal-a-tortanjaban-lovasz-laci-kigunyolta-karasz-robi-orrat.htmlKárász Róbertet kiraboltákhttp://www.life.hu/legykepben/20130915-kiraboltak-a-tv2-mokkajanak-musorvezetojet-karasz-robertet.htmlKárász Robi a Nemzet Színészével állt összehttp://www.life.hu/legykepben/20130326-karasz-robert-a-a-fogadj-orokbe-egy-macit-program-kitalaloja.htmlFodor Zsóka 7 év után átölelheti a bátyjáthttp://www.life.hu/legykepben/20131219-fodor-zsoka-baratok-kozt-magdi-anyusa-7-ev-utan-talalkozik-a-batyjaval.htmlMegvan, kik lépnek fel Krasznai helyett a parlamentbenhttp://www.life.hu/legykepben/20131221-krasznai-tunde-x-faktoros-enekes-helyett-a-budapesti-operettszinhaz-fiataljai-es-farkas-zsolti-az.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.