Alekosz és Betty harmadikat keres

Forrás: RTL Klub -
valóvilág szex szerelem Alekosz internet kapcsolat RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Párt, esetleg harmadik személyt keresnek maguk mellé Alekoszék. A görög csődörként is elhíresült valóságshow-szereplő és Bettyje - ipszilonnal - így dobná fel a magánéletét, ám még nem találtak alkalmas jelentkezőt a "minőségi idő" eltöltésére. 

"Úgy érzem, hogy az internet mára megadta azt a szabadságot, nyitottságot, nyíltságot, hogy bolond lenne az ember, ha nem használná ki a benne rejlő lehetőségeket. Úgy döntöttünk, hogy kicsit a hagyományos módszertől eltérve, magas színvonalú módszerekkel, high-tech stratégiával keresünk valakit a közösségi oldalon" - magyarázta a Blikknek Alekosz.

Forrás: RTL Klub

"Az én ötletem képezte az eljárás alapját, hogy kommunikációs partnert keressünk szimpátia alapján. Első körben természetesen lemeózzuk a delikvenst. Három fázisban végezzük ezt. Először megvizsgáljuk, hogy az illető hogyan ír, milyen a benyomásunk a levél alapján, hogyan használja a kis- és nagybetűket. A második fázis, hogy megnézzük az adatlapját, kiféle, miféle, milyenek a fényképei. Ha ezen a rostán is átment, akkor elkérjük a telefonszámát, felhívjuk, és elbeszélgetünk vele, csak ezután adjuk ki a címünket" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.