Sam Taylor-Johnson E.L. James szex Szürke 50 Christian Grey regény Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata Jamie Dornan erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem előzetes, nem is filmrészlet, inkább egy ráhangolódó videó. Így lehet talán a legtökéletesebben leírni azt a kisfilmet, amely nemrég látott napvilágot. Az erotikus regénytrilógia filmadaptációjának megelőző képkockái már most igencsak szexisek.

Azt már eddig is tudtuk, hogy Trükkös szex lesz A szürke ötven árnyalatában, hiszen a rendező, Sam Taylor-Johnson olyan erotikus filmet ígért, amelyben a néző mindent megkap, amit szeretne, mégsem tukmálják rá erőszakkal a szexet.

Most, hogy ez a ráhangolódó kisfilm világot látott, biztosan lehetünk abban, hogy a Christian Greyt megformáló Jamie Dornan, és az Ana Steele-t játszó Dakota Johnson valóban jó választás volt. Első csókjukat és a forgatás kezdetét itt nézheted meg. És most lássuk a medvét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.