Vajnáék Banderasékkal köszöntik az újévet

Facebook szilveszter Antonio Banderas Aspen Andy Vajna Melanie Griffith Újév síelés Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az aspeni síparadicsomból osztott meg fotókat Vajna Timi a legnagyobb közösségi oldalon. A fiatalasszony és férje, Andy, Banderasékkal ünnepli a szilvesztert. 

Antonio Banderasszal és Melanie Griffith-szel piheni ki Aspenben az év fáradalmait a Vajna házaspár - tudta meg a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Vajna Tímea rajtuk kívül még olyan világsztárokkal szeli éppen az előkelő amerikai síparadicsom lejtőit, mint Paris Hilton vagy Kim Kardashian, akik ugyancsak ott síelnek most. Az pedig nyilván nem véletlen, hogy éppen akkor üdülnek Andyvel Aspenben, amikor a filmmogul jó barátja, akinek villájában a nyáron örök hűséget fogadtak egymásnak, szintén ott van a családjával, barátságukat, jó kapcsolatukat ápolják.

Forrás: Facebook/Tímea Vajna

A képek alapján, amelyeket Timi közösségi oldalain osztott meg a követőivel és barátaival, istenien érzi magát Aspenben, ahová a lap információi szerint karácsony másnapján, december 26-án érkeztek meg, vélhetően Andy magángépével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.