Mika Häkkinen gyönyörű levelet írt Schumachernek

Forrás: AFP/Patrick Hertzog -
kóma Forma-1 rivális Michael Schumacher megható Grenoble baleset Mika Häkkinen kórház levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könnyfakasztó levelet írt Michael Schumachernek egykori riválisa, Mika Häkkinen. A finn arra kéri a barátját, most ne küzdjön az idő ellen. Gyönyörű sorok következnek.

Egész életemben haragudtam Schumacherre! című cikkünkben említettük már Häkkinent, ugyanis kettejük csatáiról szóltak a '90-es évek végi és az ezredforduló Forma-1-es szezonjai. Most a Telesport, a német Bild magazinra hivatkozva tette közzé, hogyan szól az egykori ellenfél a német legendához.

Forrás: AFP/Patrick Hertzog

„Kedves Michael!

Te egy olyan ember vagy, aki hozzá van szokva, és vállalja a kivívásokat. A baleseted csak egy újabb kihívás számodra. Ismét keményen kell küzdened, csakúgy, mint ahogy együtt tettük a versenypályán.

Ahogyan te is tudod, nekem is volt egy komoly sérülésem. (1995-ben Adelaide-ben, ahol gégemetszést is végrehajtottak Häkkinenen – a szerk.) A családom és a profi orvosaim támogatásával sikerült túlélnem. Biztos vagyok benne, hogy te is megkapod ugyanezt a segítséget.

Tégy meg nekem valamit: most ne küzdj az idő ellen. Nem kell, hogy a tiéd legyen a legjobb idő ebben a versenyben. Annyi időd van, amennyire szükséged van.„

Adrenalinvadászok - mert félni jó!

Michael Schumacher szerencsétlen síbalesete nyomán került újra terítékre az adrenalinkergetés, az extrém sportok és az élménykereső viselkedés kérdése. A témáról itt olvashatsz bővebben.

Nem változott Schumacher állapotahttp://www.life.hu/gyogyulj/20140104-nem-valtozott-schumacher-allapota-ezt-menedzsere-sabine-kehm-mondta.htmlJobban van Schumacherhttp://www.life.hu/gyogyulj/20140104-philippe-streiff-korabbi-f1-versenyzo-szerint-mar-nincs-eletveszelyben-michael-schumacher.htmlKamerát szerelhettek Schumacher sisakjárahttp://www.life.hu/gyogyulj/20140104-michael-schumacher-bukosisakjara-egy-kamera-volt-szerelve-egy-francia-lap-szerint.htmlEgész életemben haragudtam Schumacherre!http://www.life.hu/szeress/20140102-michael-schumacher-hetszeres-forma-1-es-vilagbajnok-januar-3-an-lett-45-eves.htmlEgy kislánynak segített Schumacher, amikor elesetthttp://www.life.hu/legykepben/20140102-michael-schumacher-egykori-forma-1-es-pilota-egy-baratja-kislanyanak-probalt-segiteni-amikor.htmlItt szenvedett balesetet Schumacherhttp://www.life.hu/legykepben/20140102-michael-schumacher-egykori-forma-1-pilota-utvonalat-jarta-vegig-egy-profi-sielo-a-francia-alpokban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.