James Francóval szexelne a dupla péniszű férfi

Forrás: AFP/Getty Images/Chris Weeks -
pénisz szex James Franco LifeNight biszexualitás dupla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfiakat sem veti meg a két hímtaggal megáldott pasi.

Döbbenten fogadta a világ a két vaginával élő lány történetét, ám még nagyobbat szólt a dupla pénisszel megáldott férfi fotója. A Reddit nevű közösségi oldalon fellépő pasi, aki magát egyszerűen csak DoubleDickDude-nak nevezi, nemrég elárulta, szívesen kipróbálná dupla szerszámát James Francón.

Forrás: AFP/Getty Images/Chris Weeks
Mindenki utálja James Franco színészthttp://www.life.hu/legykepben/20130326-james-franco-szineszt-utaljak-a-szomszedai-mert-szemetel-es-zajos.htmlPénisz alakú csodák a természetben (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20140106-ime-a-fold-legtokeletesebb-penisz-alaku-csodai.htmlItt laknak a legnagyobb péniszekhttp://www.life.hu/szorakozz/20131213-north-dakota-allamban-elnek-a-legnagyobb-peniszek-a-condomania-com-internetes-ovszeraruhaz-felmerese.htmlPénisszel kíván boldog karácsonyt Miley Cyrushttp://www.life.hu/szorakozz/20131202-miley-cyrus-amerikai-enekesno-penisszel-kivan-boldog-karacsonyt-egy-brit-magazin-reklamfilmjeben.htmlMekkora Toncsi kedvesének pénisze?http://www.life.hu/legykepben/20130914-katz-david-a-lifehu-riportere-gesztesi-mateval-tereh-istvannal-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.