Tönkrement a Barátok közt sztárjának kapcsolata

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
X-Faktor Nyári Diána cáfolat Barátok közt Tóth Marci szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Dia és barátja négy és fél év után szakítottak. A fiatal színésznő tagadja, hogy mindez az x-faktoros Tóth Marci miatt történt, akivel korábban hírbe hozták.

Nyári Dia és barátja, Dávid négy és fél éve alkotott egy párt, és látszólag minden rendben volt köztük. Majd ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a Barátok közt sztárja és Tóth Marci, az X-Faktor énekese a tehetségkutató műsor egyik buliján összemelegedett, egyesek még csókolózni is látták őket.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv
Robert Pattinson és Dakota Fanning egy pár?http://www.life.hu/szeress/20140105-robert-pattinson-es-dakota-fanning-egy-par-az-alkonyat-szineszeit-egyutt-lattak.htmlJustin Theroux kihasználja Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/szeress/20140105-jennifer-anistont-justin-theroux-a-volegenye-csak-kihasznalja.htmlMika Häkkinen gyönyörű levelet írt Schumachernekhttp://www.life.hu/szeress/20140105-mika-h-kkinen-gyonyoru-levelet-irt-egykori-rivalisanak-michael-schumachernek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.