Megcsalta a párját Barbika

Forrás: RTL Klub -
Barbika Éjjel-nappal Budapest megcsalás legénybúcsú Joe RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-nappal Budapest fiatal szereplőjének nem úgy sikerült a lánybúcsúja, mint ahogyan azt elképzelte.

Az alkohol megtette a hatását a fiatal lánynál, aki saját bevallása szerint is elvetette a sulykot a buliban. Az alábi fotó jól szemlélteti a történteket:

Forrás: RTL Klub

"Nagyon jól indult a lánybúcsú, eljött Alexa, Zsófi, Regi, és anyukám is ott volt. A csajok kivittek a Váci utcára, ahol playmate-jelmezben kellett teljesítenem az általuk kitalált feladatokat. Itt még minden rendben volt, de sok pezsgőt ittunk” – magyarázta Barbi, aki mire a buli helyszínére ért, már vidám hangulatba került, és nem utasította el a Regi által odarendelt chippendale fiú táncát. "Eleinte ódzkodtam tőle, de aztán elkezdtem vele én is táncolni, és végül elcsattant egy csók is kettőnk között” – vallotta be Barbi, akiben ráadásul annyira összekavarodott a sok alkohol, hogy közvetlenül a csók után rosszul lett és elhányta magát. "Iszonyatosan szégyellem magam, arról már nem is beszélve, hogy fogalmam sincs, hogyan valljam be ezt Joe-nak” – tette hozzá Barbi, aki hosszú ideje készül az esküvőjére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.