Nem házasodik nyáron Gergely Róbert

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
házasság lemondás színész Maldív-szigetek Gergely Róbert énekes monszun
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu megírta, Gergely Róbert karácsonykor közölte családjával, hogy nyáron elveszi szerelmét, méghozzá exkluzív környezetben, homokos tengerparton, a Maldív-szigeteken. Nos, mégsem. 

A kezdeti tervekkel ellentétben nem nyáron, hanem decemberben tartja esküvőjét Gergely Róbert és párja, mert a trópusi álomlagzijuk helyszínét elmosta a víz. Minderről az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című adásában beszéltek.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

"Nem voltam elég körültekintő. A 21-es szám mindig szerencsét hoz számomra, egy emblematikus szám, így aztán kinéztük magunknak június 21-ét. Gondoltuk, ez lesz a legideálisabb: a színházi évadnak ilyenkorra vége. Annak azonban elfelejtettem utánajárni, milyen az időjárás. Aztán felvilágosítottak, hogy Robika, akkor monszun van, és éjjel-nappal viharos eső esik. Kérdeztem,, hogy mi az ideális időpont. Azt mondták, december, január, február és március, tehát éppen a mostani időszak, az meg nekünk nem jó, mert próbálunk. Akkor úgy gondoltuk, változtatunk: a helyszínen talán nem, de az időponton igen" - mesélt az esküvő elhalasztásának okáról az Emanuelle dallal elhíresült előadó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.