A VV-Villa szexfelelőse: Aurelio

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
valóvilág Life.hu szex RTL II VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexfüggőnek vallja magát a ValóVilág6 ma esti egyik beköltözője, Aurelio. Állítja, ő biztosan tesz arról, hogy a villa élete bővelkedjen pikáns jelenetekben. 

"Bármire ráveszem a csajokat, olyan nincs, hogy nekem nemet tudjon mondani valaki. Szexmániás vagyok, és az olyan típusú lányokat szeretem, akikkel azt csinálhatok, amit csak akarok" - mondta a Vasárnapi Blikknek Aurelio, aki azt is elárulta, előfordult, hogy fogadásból webkamerák előtt vette el egy barátnője szüzességét.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

"Fogadtunk két haverral, hogy meg merem-e tenni. Naná, hogy megtettem. Persze, mivel a lánynak ez volt az első szexuális élménye a haverok a kamera másik oldalán nem egy pornófilmet élvezhettek végig, inkább csak egy lassú maszatolást. De 20 ezer forintot nyertem vele" – tette hozzá a ValóVilág szereplője, aki csupán jó heccnek tartja tettét, amiről ráadásul partnere nem is tudott.

"Két éven keresztül, amikor csak találkoztunk, vagy leköpött, vagy felpofozott az utcán" - elevenítette fel. "Nálam három típusú nő létezik. Én csak úgy hívom, hogy a három K: a kurva, a kaland és a kapcsolat. Bevallom, már jó ideje csak a kalandban és a kurvákban volt részem. Lassan vágynék már egy kapcsolatra is, mert ha találok egy olyan lányt, aki tízből tizes, azért képes vagyok bármire. Olasz a vérem, úgyhogy tény, hogy egyszerre több vasat tartok a tűzben. De azt az egyet, aki az igazi, nem csalnám meg soha" - jelentette ki Aurelio.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.