Bálint Toncsit felültették, megalázták

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
TV2 Tereh István szépségkirálynő Bálint Antónia randi Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Randit beszélt meg Bálint Antónia egy férfival, ám a pasi nem ment el a találkozóra. Az egykori szépségkirálynő nem találta viccesnek a dolgot. 

A minap barátnőjét kísérte egy társkereső irodába Bálint Toncsi, ám úgy tűnik, ő is kedvet kapott ahhoz, hogy Tereh Öcsivel való szakítása után friss hús után nézzen. A randi azonban nem úgy sikerült, ahogyan elképzelte, vagyis sehogy sem sikerült, ugyanis a férfi el sem ment a találkozóra. Hogy miként reagált Toncsi arra, hogy pofára ejtették, a videóból kiderül.

Fenekét formálja Bálint Antóniahttp://www.life.hu/legykepben/20140106-balint-antonia-formasra-formalja-feneket-hatha-ratalal-a-szerelem.htmlÍgy néz ki smink nélkül Bálint Antónia - fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20131015-balint-antonia-egykori-szepsegkiralyno-smink-nelkuli-faradt-fotot-posztolt-magarol.htmlMilliókat bukhat Bálint Antóniahttp://www.life.hu/legykepben/20130928-milliokat-bukhat-balint-antonia-a-kiadoja-visszalepett-konyve-kiadasatol-es.htmlMi lesz Bálint Antónia anyajegyével?http://www.life.hu/legykepben/20130705-balint-antonia-leszedeti-anyajegyet-vagy-sem.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.