sorozatsztár színésznő szerelem Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hobbijáról, anyagi kérdésekről szívesen, a magánéletéről kevésbé lelkesen nyilatkozik a nemrégiben szakított Kiss Ramóna.

A Barátok közt szereplője elárulta, bár mostanság már jobban megnézi, mire költ, de búvárfelszerelésre szívesen ad ki pénzt.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Volt időszak, amikor hiába papoltak nekem, ha meg akartam venni valamit, meg is vettem. Jött és ment a pénz. De aztán idővel rájöttem, hogy egzisztenciát szeretnék teremteni magamnak. Ma már jobban vigyázok a fizetésemre, de a hobbimra, a búvárkodásra most is szívesen költök"beszélt anyagi helyzetéről Ramóna a Borsnak.

A színésznő azt is elárulta, hogy soha nem élne érdekkapcsolatban, választásai mindig az érzelmeken alapultak.

"Alapvetően konzervatív vagyok. Ma már megszokott dolog, hogy a férj és a feleség is dolgozik, de azért nem szerencsés felcserélni a szoknyát és a nadrágot. Nem azon múlik a boldogság, hogy ki keres többet, de én egy férfira szeretek felnézni. Szeretem, ha minden szinten több, mint én. Az inspirál, ha érzem benne az erőt" – mondta a színésznő lelkesen. A napilap újságírója úgy véli, ez annak a jele, hogy Rami újra szerelmes, az ezt firtató kérdéseket azonban hárította. "Nem válaszolok" – jelentette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.