esküvő babona Éjjel nappal Budapest félelem Barbi Joe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik Joe és Barbi esküvőjének időpontja, legalábbis az Éjjel-Nappal Budapest forgatókönyve szerint. 

Már nincs visszaút! Joe minden bizonnyal feleségül veszi Barbit. Az esküvőre régóta készülnek a szerelmesek, igaz nem a legjobb előjelekkel.

Forrás: RTLKLUB

A sorozat kedd esti részéből kiderül valóban hihetünk-e a babonákban, vagy feleslegesek voltak Barbi aggodalmai.

Térdvédő orális szexhez (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20110210-ajandek-terdvedo-oralis-szexhez.htmlNánási Pál összetört egy szívethttp://www.life.hu/szeress/szex/20140120-nanasi-pal-fotos-osszetort-egy-titokzatos-szivet-fotostudioja-felujitasa-kozben.htmlÍgy javítsd ki a pasid szexhibáit az ágyban! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121019-bimboharapas-nyalas-csok-ketperces-patron-es-egyeb-agykatasztrofak-igy.html„Még a spermám is begörcsölt” (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20131129-a-ferfiassag-teljes-megszunesehez-es-a-spermaszam-csokkenesehez-vezethet-a-kenyszeres-gyerekvallalas.htmlVaj vagy margarin? - Forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120702-vaj-vagy-margarin-forro-szextipp-ejszakara-18.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.