Ragadozó dívák, akik fiatal fiúkkal táplálkoznak

Forrás: AFP/Getty Images/Kevork Djansezian -
Brad Pitt Ryan Gosling színésznő Sharon Stone Sandra Bullock Mariah Carey John Mayer Demi Moore Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aniston, Moore, Stone, Carey és Bullock. Hogy mi a közös bennük? Gyönyörűek, magabiztosak, középkorúak, és ha a világtörténelem során olyanjuk volt, hogy fiatalabb pasira vágytak, megszerezték maguknak. Öt igazi pumát választottunk, akik "kamasz fiúkkal" jártak.

1. Jennifer Aniston és John Mayer

Brad Pitt volt neje, aki most éppen béranyát keres, jelenleg is a nála két évvel fiatalabb Justin Theroux menyasszonya. Ezzel azonban még nem kerülhetett volna be a pumák közé. De volt idő, mikor a nála kilenc évvel fiatalabb John Mayerrel járt. Akkor ő már 40 volt, a férfi pedig 31. Éppen ez vezetett a szakításukhoz is, mert míg Jen családot, Mayer inkább más nőket akart.

Forrás: AFP/Rich Schmitt

2. Demi Moore és Ashton Kutcher

Az 51 éves Demi most is épp egy 27 éves sráccal, Sean Fridayjel jár, de mégsem a nála 24 évvel fiatalabb szeretője miatt került be a legnagyobbak közé. Ashton Kutcherrel ugyan csak 16 év volt köztük, de nyolc évig voltak házasok. Két éve jelntették be, hogy külön utakon folytatják, válásukat azonban csak 2013 novemberében mondták ki.

Ashton Kutcher és Demi Moore tavaly hivatalosan is elváltak Forrás: AFP

3. Sharon Stone és Martin Mica

Stone kisasszonyt sem lehetett volna kihagyni a pumafelsorolásból, ő ugyanis már több mint egy éve együtt van a nála harminc évvel fiatalabb Martin Micával. A színésznő 54 volt, amikor összejött az akkor 27 éves férfival. A díva egyébként korábban járt már a nála tizenegy évvel fiatalabb Christian Slaterrel is, szóval a korkülönbség intézménye számára sem ismeretlen.

Forrás: AFP/Filippo Monteforte

4. Mariah Carey és Nick Cannon

Mariah idén már 44 lesz, férje, Nick Cannon pedig 33. Ők ketten már hat éve vannak együtt, Carey pedig még mindig a melleivel köszönti fel az urát, ha arról van szó. Az énekesnő 38, Cannon pedig 27 éves volt, amikor összejöttek, de úgy tűnik, egyikőjüket sem zavarja a köztük lévő 11 év.

Forrás: AFP/Getty Images/Kevork Djansezian

5. Sandra Bullock és Ryan Gosling

Sandra Bullock akkor élte pumasága reneszánszát, amikor 38 évesen összejött a nála 16 évvel fiatalabb, akkor 22 éves Ryan Goslinggal. A furcsa páros végül egy évig járt együtt. Gosling persze azóta is szereti az idősebb nőket, most is egy nála hat évvel idősebb színésznővel, Eva Mendesszel jár.

Forrás: AFP/Francois Guillot

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.