Krasznai Tünde: "Csak a testem pornózott, a lelkem nem"

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
X-Faktor felnőttfilm Krasznai Tünde RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Krasznai Tünde ma már nem szívesen beszél felnőttfilmes múltjáról, most mégis elárulta, miként élte meg, amikor szexjelenetekben szerepelt. 

"Mindig nagyon kíváncsi voltam, és tudom, sok butaságot elkövettem... Bármilyen különösen hangzik is, az első filmet egy nagy szerelmem miatt forgattam, aki már nem él. A többi pedig arra volt jó, hogy a pénzzel megvehessem a szabadságomat" - vallotta a Best magazinnak az énekesnő.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Soha nem volt ott a lelkem, csak a testem. De nehezen tudtam az egészet feldolgozni, talán a mai napig sem sikerült teljesen. Sok zuhanás és mélyrepülés volt az életemben, de ezeket is megtanultam szeretni, elfogadni. Szerencsére két pszichológus barátom is van, akikkel sok mindent meg tudok beszélni" - tette hozzá, és nem tagadta, a férfiakkal való viszonyára is rányomta a bélyegét a múltja.

"Abban változtam, hogy nehezebben ismerkedem. Vagy túlságosan közvetlen, vagy túl távolságtartó vagyok. Mindkettővel igen jól el lehet üldözni a férfiakat. Hogy most van-e valakim, arról nem beszélek, legyen elég annyi, hogy mostanában kicsit bonyolult a magánéletem" - jelentette ki titokzatosan.

Krasznai Tünde Gáspár Gergőhöz költözötthttp://www.life.hu/legykepben/20140106-az-rtl-klub-x-faktoranak-enekesnoje-krasznai-tunde-a-fat-phoenix-dobosahoz-gaspar-gergohoz.htmlKrasznai Tünde magányra vágyotthttp://www.life.hu/legykepben/20131229-az-rtl-klub-x-faktoranak-dobogosa-krasznai-tunde-maganyra-vagyott-es-alberletet-keres.htmlBarátainál húzza meg magát Krasznai Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20131223-krasznai-tunde-a-2013-as-x-faktor-3-helyezettje-baratainal-huzza-meg-magat-budapesten-amig-nem.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.