Romokban Király L. Norbi magánélete

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor válás elhagyás Király L. Norbert család koncert megcsalás magánélet féltékenység RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király L. Norbert elhagyta megcsalt feleségét. Állítólag az énekes házasságára az éjszakába nyúló koncertezés nyomta rá a bélyegét.

Két és fél év házasság után válik feleségétől Király L. Norbi. Az X-Faktor egykori fura énekesére a tévés siker után a szerelem is rátalált 2011-ben Niki személyében, akivel egy évvel később oltár elé is állt. Az ifjú pár esküvői tanúja és gyermekük keresztanyja a fiú mentora, Keresztes Ildikó lett. A felhőtlen boldogság azonban nem tartott sokáig. Az összeköltözéssel és a hétköznapi gondokkal megkezdődtek a mindennapos viták, a folyamatos féltékenység állandó veszekedést szült az ifjú házasok között. A pár tavaly december végén szétköltözött – tudta meg a Bors.

Forrás: RTL Klub
Szerelmes a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20140124-aradi-balazs-a-baratok-kozt-berenyi-balazsa-megmutatta-szerelmet-borit.htmlGregor összeköltözött szerelmévelhttp://www.life.hu/szeress/20140123-gregor-bernadett-szineszno-osszekoltozott-uj-kedvesevel-szarvas-attila-szinesszel.htmlTóth Vera szerelmeshttp://www.life.hu/szeress/20140122-toth-vera-enekesno-a-megasztar-egykori-nyertese-het-ev-utan-ujra-szerelmes-egy-nos-ferfiba.htmlBekötik a sorozatsztár fejéthttp://www.life.hu/szeress/szex/20140121-joe-es-barbi-az-ejjel-nappal-budapest-sztarjai-eskuvore-keszulnek.htmlKárpáti Rebeka is izgul a randik előtthttp://www.life.hu/szeress/20131129-karpati-rebeka-a-miss-universe-hungary-gyoztese-meg-nem-tervezi-az-osszekoltozest-szerelmevel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.