Varga Viktor megbocsátott Cinthyának

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
csók Garami Gábor Cinthya Diktátor Hal a tortán Varga Viktor veszekedés megbocsátás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hal a tortán múlt heti egyik adása botrányba fulladt, mert Varga Viktor barátnője spontán csókot váltott Garami Gáborral. A Life.hu utánajárt, sikerült-e a párnak rendbe tenni a kapcsolatát.

Varga Viktort nagyon rosszul érintették a történtek, mert számára a legfontosabb, hogy a szerelme, aki mellette van, tiszta legyen és ne érintse más férfi, pláne ne csókolja. Az énekes nem hagyta szó nélkül a történteket és tettlegességig fajultak az események.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Mind a kettőre haragudtam. Nagyon nehéz pillanatokat éltem át. Ország-világ előtt járatták le a kapcsolatunkat. Nem akartam agresszív állatnak tűnni, aki leüt egy másik embert. Viszont úgy éreztem, meg kell védenem a becsületem, ezért döntöttem a pofon mellett. Nem vagyok féltékeny típus. Tudom, hogy szeretjük egymást. A problémám az volt, hogy csorbát ejtettek a kapcsolatunk tisztaságán. Pont egy olyan fázisban, ami a legszebb"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.