válókereset feleség válás börtön Éjjel-nappal Budapest megcsalás Joe RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja nem tudta megbocsájtani a feleségének, hogy amíg ő börtönben volt, az asszony félrelépett.

Joe, a sorozat rosszfiúja nemrég az esküvője napján lépett le és hagyta el kedvesét, Barbit. A sorozat macsója most arról is vallott a Story magazinban, miért rázza ki a hideg a házasság gondolatától.

Forrás: RTLKLUB
Ezért utálja mindenki a Valentin-napothttp://www.life.hu/intim/20140211-valentin-napon-balint-napon-februar-14-en-ezert-jo-szinglinek-lenni.htmlAmikor négy nappal február 14-e előtt megosztottam sztárszerzőnk, Takács Nóra Valentin-napi reggeli ötletét a Life.hu Facebook-oldalán, gyűlöletkomment-hegyek árasztottak el, mondván, mindenki szarik a Valentin-napra, és egyébként sincsen Magyarországon ilyen ünnep. Én kértem elnézést, majd pedig eldöntöttem, összegyűjtöm, miért is jó ez a nap, és miért van itt az ideje, hogy végre mindenki abbahagyja a rinyálást.Intim--Szerelmi háromszögbe keveredett Philip Seymour Hoffmanhttp://www.life.hu/intim/20140212-philip-seymour-hoffman-amerikai-szinesz-es-rendezo-naplojaban-ir-szerelmi-haromszogerol.htmlAz Oscar-díjas színész manhattani lakásában nemcsak 50 tasak heroint talált a New York-i rendőrség, hanem két privát naplójára is ráleltek.IntimAFPÍgy kell sikkesen szexkütyüt vásárolni (18+)http://www.life.hu/intim/20121211-szex-szexualitas-parkapcsolat-szextipp-igy-vasarolj-szexkutyut.htmlIzgatott kíváncsisággal mustrálgatod a szexboltok kínálatát, de fogalmad sincs, mivel lepd meg magad? Íme a Life.hu vásárlási tippjei, ha egy szexshopba tévedsz.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.