Úgy szexelnek, mintha nem lenne holnap - Szocsiban megy a tinderezés

Forrás: Thinkstock -
alkalmi szex pártalálás szex Szocsi 2014 Tinder sportoló társkeresés ismerkedés Szocsi olimpikon olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jamie Anderson, Szocsi egyik legszebb és legsikeresebb snowboardos leánya nyilatkozta, milyen elképesztő intenzitással tindereznek körülötte az olimpiai falu lakói. Ezt a már hazánkban sem annyira ismeretlen szexrandis applikációt természetesen már mi is leteszteltük. Szex ugyan még nem lett belőle, de kalandozni tényleg jó és szórakoztató vele.

A fiatal sportoló, aki egyébként Amerikában boldog párkapcsolatban él a barátjával, a US Weekly-nek úgy nyilatkozott, hogy nem is rossz a felhozatal Szocsiban. Ezt egyébként mi is alátámasztjuk. A legszebb férfiolimpikonokat felvonultató galériánkat itt nézheted meg:

/1402/_k_a_2014214155243

Ennyi gyönyörű sportember között persze nem is csoda, hogy az olimpiai faluban dívik rászűrni a hasonló életkorú és érdeklődésű élsportolókra, és elősegíteni ezzel az ismerkedést.

A Tinder ugyanis épp ezt csinálja. Egy gyors letöltés és telepítés után Facebook felhasználóval kell belépni az alkalmazásba, majd pár beállítást követően lehet is válogatni a hozzánk közel lévők közül. Amikor az applikáció a Facebook adatainkat kéri, sokan elbizonytalanodnak, pedig a felhasználói fiókunkból igencsak kevés adat válik láthatóvá a Tinderen. A keresztnevünkön, az életkorunkon, és pár, magunk által kiválasztott fotón kívül semmiféle infó nem jelenik meg rólunk, sem az idővonalunk, sem a kommentjeink.

500 karakterig írhatunk magunkról egy rövid bemutatkozást, empírikus tapasztalataink alapján azonban azt mondhatjuk, jobb lenne, ha inkább mindenki bőszen hallgatna. Mivel a Tindert nálunk túlnyomó részt külföldiek használják, az első és legfontosabb jelenség, hogy a magyar pasik is angol bemutatkozást írnak, ami néha igencsak vicces. Aki mégis magyarul ragad érintőképernyőt, az az életfilozófiákon és Coelho idézeteken túl egész biztosan valami olcsó poénnal operál, pedig kizárt, hogy van még olyan nő, aki ne ismerné a programozós viccet.

Annak, aki nem ismeri a programozós viccet:

Szia! Peti vagyok, programozó. Van már programod szombat estére? Mert akkor írok neked egyet. :)
Te már letöltötted? Forrás: Thinkstock

Bemutatkozásunk alatt látható, hogy az épp kitinderezett pasival mely oldalakat lájkoltunk, illetve ha vannak, akkor közös ismerőseink is itt jelennek meg. Vagyis a név, az életkor, pár fotó, egy-két mondat, pár közös csoport és ismerős. Ennyiből kell eldönteni, leikszeljük-e a másikat, avagy jobbra, a szívecske irányába húzzuk el az arcát. Külön jó benne, hogy csak akkor tudunk írni a kiszemeltnek, ha ő is pozitívan értékelt minket, vagyis nincsenek kéretlen levelek sem.

Jamie Anderson a vele készült interjúban azt is elmondta, hogy előbb utóbb kénytelen volt letörölni az alkalmazást, mert szeretett volna a felkészülésre és a versenyekre koncentrálni. Reméljük, hogy egyszer nálunk is olyan sok olimpikon csekkol majd be, hogy megrogyunk a hatalmas ostrom alatt, és kénytelenek leszünk kiiktatni a profilunkat.

Hogy mindenki értse, valójában miről is szól ez az app, íme egy tanulságos és aranyos videó arról, hogyan kell elképzelni egy tinderrandit:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.